1. Check Out Our Vip review >>> Click here

    Dismiss Notice
  2. If you're wondering why you can't reply to threads, see this thread >>> Click Here

    Dismiss Notice

Sentry Mba PornPros config

Discussion in 'Config Request' started by KevinZ, Jun 5, 2016.

  1. KevinZ

    KevinZ Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2015
    Messages:
    139
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    18
    Would like a PornPros config :D
     
  2. PREMIUM4M

    PREMIUM4M Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2015
    Messages:
    2,279
    Likes Received:
    4,112
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    google recaptcha sites not crackable
     
  3. KevinZ

    KevinZ Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2015
    Messages:
    139
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    18
    A Girlsway one then?
     
  4. PREMIUM4M

    PREMIUM4M Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2015
    Messages:
    2,279
    Likes Received:
    4,112
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    i can't understand what u say
     
  5. KevinZ

    KevinZ Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2015
    Messages:
    139
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    18
    Can you a make a Girlsway.com config? It has a captcha but don't think its a google captcha
     
  6. PREMIUM4M

    PREMIUM4M Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2015
    Messages:
    2,279
    Likes Received:
    4,112
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    You should start some contribution then ask some config you have 0 contribution thread
     
  7. KevinZ

    KevinZ Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2015
    Messages:
    139
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    18
    I'm getting nothing. I'm just running your bangbros one but its still slow with 250 bots running
     
  8. PREMIUM4M

    PREMIUM4M Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2015
    Messages:
    2,279
    Likes Received:
    4,112
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    lol u should use max to max 80 bots
     
  9. KevinZ

    KevinZ Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2015
    Messages:
    139
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    18
    Why? I have about 4k private proxies and i get them cheap so if they all get banned, i can get new ones. I sometimes run it at 1000 just because a specific config is too slow
     
  10. PREMIUM4M

    PREMIUM4M Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2015
    Messages:
    2,279
    Likes Received:
    4,112
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    because if u use to much bots account ban fast :pp
     
  11. alexendern

    alexendern Active Member

    Joined:
    Mar 10, 2016
    Messages:
    130
    Likes Received:
    286
    Trophy Points:
    63
    i agree with the admin more bots doesnt mean faster sweep for your combo it just comes back with a bad things to your cracking process
     
  12. drowder1Dd

    drowder1Dd VIP

    Joined:
    Oct 31, 2015
    Messages:
    659
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18

Share This Page